Elektricien Nieuwegein

Naast Utrecht zijn wij ook dagelijks werkzaam in Nieuwegein. Dus heeft u last van een kortsluiting of heeft u een elektricien nodig voor uw groepenkast? Schakel dan KTR Elektrotechniek, elektricien in Nieuwegein in. Ook in Nieuwegein staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Met ruim 25 jaar ervaring kunnen wij ieder vraagstuk voor u oplossen. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor:

  • Verhelpen van kortsluiting en stroomstoring
  • Aanleggen, vervangen, aansluiten en uitbreiden van groepenkasten
  • Renoveren en vervangen van elektriciteit

Heeft u een probleem dat hier niet tussen staat? Aarzel dan niet om contact op te nemen. De kans is groot dat wij u alsnog kunnen helpen. Met onze jarenlange ervaring hebben wij alles op het gebied van elektra gezien.

Elektricien Nieuwegein inschakelen bij kortsluiting

Kampt u met een kortsluiting of stroomstoring? Ook dan kunt u elektricien Nieuwegein inschakelen. U wilt natuurlijk dat een kortsluiting of storing zo snel mogelijk verholpen wordt. Speciaal daarvoor hebben wij een 24-uurs service. Dit betekent dat u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week kunt inschakelen. Zelfs tijdens de feestdagen!

Voor u ons inschakelt is het wel verstandig om te kijken of u zelf kunt achterhalen waar het probleem zich bevindt. Zit de kortsluiting niet in uw elektra of groepenkast, maar in een apparaat? Dan heeft u geen elektricien, maar een witgoedmonteur nodig. Volg de stappen van de stekkerproef om hierachter te komen. Heeft u te maken een algehele stroomstoring? Controleer dan of de buren nog stroom hebben. Wellicht ligt de storing bij de netbeheerder. U kunt hiervoor bellen naar 0800 – 9009. Geen storing bij de netbeheerder en ligt het ook niet aan de apparatuur of kunt u het probleem niet vinden? Dan staan wij graag en snel voor u klaar. Bel direct naar 085 - 106 15 94 voor een afspraak.

Elektricien Nieuwegein voor groepenkasten

Ook voor alles op het gebied van groepenkasten kunt u bij elektricien Nieuwegein terecht. Zo kunnen wij uw oude stoppenkast vervangen voor een nieuwe groepenkast, een nieuwe groepenkast aanleggen en aansluiten, maar ook uw bestaande groepenkast uitbreiden. Steeds meer mensen gaan over op koken op inductie, vaak moet hiervoor een aparte kookgroep aangelegd worden. Deze groep bestaat uit 2 of 3 fasen, omdat een standaard groep niet genoeg vermogen kan leveren. Vaak wordt hierbij gesproken van krachtstroom, toch is dit niet de juiste bewoording. Natuurlijk kunnen wij ook een 2 of 3-fase groep aanleggen voor bijvoorbeeld een jacuzzi of sauna. Wanneer wij met uw groepenkast bezig gaan werken wij volgens de NEN 1010 norm, zo bent u verzekerd van kwaliteit.

Elektricien Nieuwegein voor elektra

Natuurlijk kunt u elektricien Nieuwegein ook inschakelen voor alles op het gebied van elektra. Is de elektriciteit in uw woning verouderd en moet deze gerenoveerd of vervangen worden? Geen enkel probleem. KTR Elektrotechniek zorgt ervoor dat dit vakkundig gebeurt. Zo kunt u met een gerust hart gaan slapen en hoeft u zich geen zorgen te maken over problemen die mogelijk kunnen ontstaan. Verouderde elektra is natuurlijk niet de enige reden om uw elektriciteit te vervangen. Een ongelukje zit in een klein hoekje en is zo gebeurt. Het wil nog wel eens voorkomen dat er per ongeluk door een kabel wordt geboord omdat u niet precies weet waar alle elektriciteitsleidingen lopen. Gelukkig kunnen wij dit snel voor u verhelpen.

Elektricien Nieuwegein KTR Elektrotechniek

Zit u met een probleem in uw elektra of wilt u juist nieuwe mogelijkheden creëren? Neem dan contact op met elektricien Nieuwegein, KTR Elektrotechniek. Dit kunt u doen door te bellen naar 085 - 106 15 94. Wij kunnen dan gelijk met u de planning, tarieven en mogelijkheden doorspreken. Ook kunt u ons contactformulier invullen wanneer u meer wilt weten over onze diensten of een offerte op wilt vragen. Heeft u spoed? Dan raden wij u altijd aan om te bellen. In Nieuwegein en omgeving zijn wij u graag van dienst!