KTR Elektrotechniek

Uw elektricien in Utrecht

Voor al uw hulp bij elektra kunt u rekenen op KTR Elektrotechniek. Dankzij onze 24/7 storingsdienst en geschoolde vakspecialisten bent u bij ons aan het juiste adres!

✓ InstallQ erkend installateur

✓ Volledig uitgeruste storingsbussen

✓ Reparatie, onderhoud, installatie

✓ Snel ter plaatse bij spoed

✓ We leveren alleen vakwerk

Stekkerproef in Utrecht

Kortsluiting komt in de meeste gevallen op een ongelegen moment. U bent net aan het koken als ineens de oven uitvalt of u kijkt een spannende voetbalwedstrijd en door de kortsluiting mist u het einde. Als u te maken heeft met kortsluiting kunt u zelf een aantal controles uitvoeren. Met behulp van een stekkerproef komt u erachter hoe de kortsluiting is ontstaan. Levert de stekkerproef niets op? Bel onze elektricien op 085 - 106 15 94. Wij helpen u verder!

Wij voeren met trots deze keurmerken!

Plaatsen verlichting Utrecht
Elektra Utrecht

Uitvoeren van een stekkerproef

Volg onderstaande stappen als u een stekkerproef wilt uitvoeren:


  1. Schakel alle groepen in uw meterkast uit of verwijder de zekeringen van de groepen.
  2. Verwijder in uw gehele woning alle stekkers uit de stopcontacten. Vergeet de stekkers in bijvoorbeeld uw schuur of berging niet!
  3. Schakel de aardlekschakelaar en de groepen in uw meterkast opnieuw in.
  4. Plaats nu alle stekkers één voor één weer in het stopcontact en zet daarbij ook de apparaten één voor één aan. Wacht tot het apparaat automatisch aanslaat voordat u verder gaat met het volgende apparaat.
  5. Valt de aardlekschakelaar opnieuw uit op het moment dat u een stekker in het stopcontact steekt of een apparaat aanzet? Dan is dit vermoedelijk de oorzaak van de storing. Om het zeker te weten kunt u de stekker weer verwijderen, de groep opnieuw inschakelen en de stekker in een ander stopcontact steken, die op een andere groep zit. Blijft alles werken? Dan is er de kans dat de storing in het stopcontact zit. Valt de stroom opnieuw uit? Zorg dan voor reparatie of vervanging van dit apparaat.
  6. Zorgt geen van uw apparaten voor problemen, maar blijft de stroom toch uitvallen? Controleer dan eerst of er geen sprake is van overbelasting. Blijft uw aardlekschakelaar uitvallen? Dan zit het probleem waarschijnlijk in uw installatie.


Als het probleem in uw installatie blijkt te zitten is het aan te raden om een elektricien in te schakelen. Bel hiervoor naar 085 - 106 15 94 voor een elektricien in Utrecht! U dient er echter wel rekening mee te houden dat er achteraf kosten in rekening gebracht kunnen worden als het probleem toch door uw eigen apparatuur veroorzaakt is.

Zoekt u met spoed hulp bij een stroomstoring? Onze elektriciens staan voor u klaar. Bel direct met KTR Elektrotechniek!

Vraag kostenloos een vrijblijvende offerte aan!

Ochtend
Middag
Avond

Na ontvangst van uw offerteaanvraag nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Contactgegevens KTR Elektrotechniek

Hoofdvestiging

KTR Elektrotechniek

Simonsstraat 69

2628 TE Delft

Telefoon: 085 - 106 15 94

KvK: 27341185

Openingstijden

Maandag08:00 - 19:00
Dinsdag08:00 - 19:00
Woensdag08:00 - 19:00
Donderdag08:00 - 19:00
Vrijdag08:00 - 19:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2024 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring