Groepenkast uitbreiden Utrecht?

Problemen met uw groepenkast of wilt u een bijzonder apparaat aansluiten, waardoor uw groepenkast aangepast moet worden? Voor groepenkast uitbreiden bent u bij ons aan het juiste adres. Onze elektricien Utrecht staat voor u klaar. Bel gerust 085 - 106 15 94 of vul ons contactformulier in. KTR Elektrotechniek staat u te woord!

Groepenkast uitbreiden wanneer?

Wanneer er te veel apparaten op hetzelfde moment stroom nodig hebben, wil het nog wel eens gebeuren dat er een stop uit slaat. Dit is voor de veiligheid. Vooral in oudere woningen is de kans hierop groot, doordat het aantal groepen nog beperkt is. In dergelijke gevallen is het daarom verstandig om uw groepenkast te laten controleren en indien nodig de groepenkast uitbreiden.

Hoe werkt een groepenkast?

In elke woning en elk bedrijf is een groepenkast aanwezig. Dit is het punt waar de stroom uw pand binnenkomt. Vanuit de groepenkast wordt vervolgens de stroom verdeeld over verschillende groepen. Iedere groep is verantwoordelijk voor een gedeelte van de stroomvoorziening in uw pand.

Groepenkast uitbreiden door KTR Elektrotechniek

Wilt u uw groepenkast uitbreiden? Bent u op zoek naar een elektricien in Utrecht? Wij van KTR Elektrotechniek kunnen werkzaamheden aan al uw elektrische installaties in Utrecht en in de omgeving van Utrecht uitvoeren. Van het controleren van uw groepenkast tot het plaatsen van extra groepen. Bij alle werkzaamheden aan uw groepenkast staan wij voor u klaar. In het geval van een storing kunt u ons zelfs 24 uur per dag bereiken. Wij zullen direct het probleem oplossen zodat u weer snel gebruik kunt maken van elektriciteit. Ook voor advies over uw groepenkast bent u bij ons in Utrecht aan het juiste adres.