KTR Elektrotechniek

Uw elektricien in Utrecht

Voor al uw hulp bij elektra kunt u rekenen op KTR Elektrotechniek. Dankzij onze 24/7 storingsdienst en geschoolde vakspecialisten bent u bij ons aan het juiste adres!

✓ InstallQ erkend installateur

✓ Volledig uitgeruste storingsbussen

✓ Reparatie, onderhoud, installatie

✓ Snel ter plaatse bij spoed

✓ We leveren alleen vakwerk

Stroomstoring in Utrecht

Als plotseling alle lichten en andere elektrische apparaten uitvallen dan heeft u geheid te maken met een storing in Utrecht. Zo’n storing kan verschillende oorzaken hebben. Zo kan het zijn dat een apparaat kortsluiting veroorzaakt in uw systeem. Een andere veelvoorkomende oorzaak is een storing bij de netbeheerder. Bij wegwerkzaamheden worden wel eens kabels geraakt, waardoor een hele wijk zonder stroom kan komen te zitten. Check altijd eerst of uw buren ook last hebben van een storing in Utrecht. Indien dit niet het geval is, weet u dat het defect alleen bij u in huis is.


Wanneer u last heeft van een storing in uw elektriciteit thuis of op uw werk en niet weet wat u moet doen? Dan bent u bij KTR Elektrotechniek in Utrecht altijd aan het juiste adres. Onze elektricien Utrecht lost al uw elektra storingen snel en vakkundig voor u op. Heeft u geen kennis van elektriciteit, ga dan vooral niet zelf proberen de storing te verhelpen! U kunt bijvoorbeeld eerst een stekkerproef doen. Neem in het geval van een storing in Utrecht contact op met de regionale netbeheerder.

Wij voeren met trots deze keurmerken!

Plaatsen verlichting Utrecht
Elektra Utrecht

Stroomuitval in Utrecht

Wanneer er sprake is van stroomuitval in Utrecht, dan betekent dit dat alle apparaten in uw woning of kantoor die aangesloten zijn op netstroom niet meer werken. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Het kan zijn dat er zekeringen zijn doorgebrand of dat er problemen zijn in de groepenkast. Ook gebeurt het regelmaat dat apparatuur niet is aangesloten op krachtstroom terwijl deze wel heel veel stroom verbruikt. Dan is de kans op kortsluiting erg groot. Schakel in het geval van stroomuitval in Utrecht altijd onze professionals om zo snel mogelijk geholpen te worden.

Zoekt u met spoed hulp bij een stroomstoring? Onze elektriciens staan voor u klaar. Bel direct met KTR Elektrotechniek!

Oorzaken stroomstoring

De oorzaak van een stroomstoring kan op verschillende gebieden liggen. Het zou kunnen dat een defect elektrische apparaat voor kortsluiting zorgt. Maar het is ook mogelijk dat er te veel apparaten op een bepaalde groep zijn aangesloten. In deze situatie is er sprake van een overbelasting van het netwerk.


Uiteraard zou het probleem ook bij uw aanbieder kunnen liggen. Om te zien of er sprake is van een plaatselijke of een landelijke stroomstoring kunt u kijken op gasenstroomstoringen.nl. U kunt natuurlijk ook even informeren bij de buren of zij nog stroom hebben. Dat is vaak ook een goede graadmeter. Is er sprake van een storing bij uw aanbieder, neem dan even contact met hen op.

Zelf een stroomstoring oplossen?

Bij een stroomstoring wordt afgeraden om deze zelf op te lossen. De kans dat u zelf schade toebrengt of de schade verergert, is namelijk erg groot. Het is natuurlijk wel verstandig om te achterhalen waar de storing in Utrecht vandaan komt: een goede manier om dat te achterhalen is om in de straat te bekijken of medebewoners nog wel stroom hebben. Hebben uw buurtgenoten namelijk ook geen stroom, dan is er waarschijnlijk een storing bij de netbeheerder. Neem in dat geval contact op met uw regionale netbeheerder, want ook bij storingen in het weekend of ‘s nachts bent u verzekerd van een vakman die er voor zorgt dat u zo snel mogelijk weer stroom hebt.


Wanneer uw buren geen last van een stroomstoring hebben, maar u wel, mankeert er iets aan uw eigen installatie. Het kan zijn dat er een stop is doorgeslagen of dat de aardlekschakelaar is omgeslagen. Ook hier blijft het advies om niet zelf een stroomstoring op te lossen wanneer u niet weet wat u doet. In het geval van storingen zijn wij uw elektricien in Utrecht en de omgeving van Utrecht. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Aansluiten stopcontact Utrecht

Contact met KTR Elektrotechniek

Heeft u problemen in huis door een stroomstoring? Controleer eerst zelf de verlichting en voer de stekkerproef uit. Mocht u zelf de storing niet kunnen oplossen via ons telefoonnummer zijn we 24/7 bereikbaar. Dus heeft u een dringend probleem dan kunt u ons altijd bereiken. Bel voor al uw elektraklussen naar 085 - 106 15 94 of vraag een vrijblijvende offerte aan via het offerteformulier.

Vraag kostenloos een vrijblijvende offerte aan!

Ochtend
Middag
Avond

Na ontvangst van uw offerteaanvraag nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Contactgegevens KTR Elektrotechniek

Hoofdvestiging

KTR Elektrotechniek

Simonsstraat 69

2628 TE Delft

Telefoon: 085 - 106 15 94

KvK: 27341185

Openingstijden

Maandag08:00 - 19:00
Dinsdag08:00 - 19:00
Woensdag08:00 - 19:00
Donderdag08:00 - 19:00
Vrijdag08:00 - 19:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2024 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring