Storing Utrecht

Als plotseling alle lichten en andere elektrische apparaten uitvallen dan heeft u geheid te maken met een storing in Utrecht. Zo’n storing kan verschillende oorzaken hebben. Zo kan het zijn dat een apparaat kortsluiting veroorzaakt in uw systeem. Een andere veelvoorkomende oorzaak is een storing bij de netbeheerder. Bij wegwerkzaamheden worden wel eens kabels geraakt, waardoor een hele wijk zonder stroom kan komen te zitten. Check altijd eerst of uw buren ook last hebben van een storing in Utrecht. Indien dit niet het geval is, weet u dat het defect alleen bij u in huis is.

Wanneer u last heeft van een storing in uw elektriciteit thuis of op uw werk en niet weet wat u moet doen? Dan bent u bij KTR Elektrotechniek in Utrecht altijd aan het juiste adres. Onze elektricien Utrecht lost al uw elektra storingen snel en vakkundig voor u op. Heeft u geen kennis van elektriciteit, ga dan vooral niet zelf proberen de storing te verhelpen! U kunt bijvoorbeeld eerst een stekkerproef doen. Neem in het geval van een storing in Utrecht contact op met de regionale netbeheerder.

Stroomuitval Utrecht

Wanneer er sprake is van stroomuitval in Utrecht, dan betekent dit dat alle apparaten in uw woning of kantoor die aangesloten zijn op netstroom niet meer werken. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Het kan zijn dat er zekeringen zijn doorgebrand of dat er problemen zijn in de groepenkast. Ook gebeurt het regelmaat dat apparatuur niet is aangesloten op krachtstroom terwijl deze wel heel veel stroom verbruikt. Dan is de kans op kortsluiting erg groot. Schakel in het geval van stroomuitval in Utrecht altijd onze professionals om zo snel mogelijk geholpen te worden.

Stroomstoring Utrecht

In het geval van een stroomstoring in Utrecht, wilt u er op kunnen rekenen dat u in de eerste plaats geholpen wordt door een professional met kennis van zaken. Onze elektriciens zijn vakmannen die veilig te werk gaan en zorgen dat de storing vakkundig wordt verholpen. Daarnaast wilt u natuurlijk zo snel mogelijk worden geholpen: onze vakmannen werken in Utrecht en omgeving zodat u in het geval van een stroomstoring snel geholpen wordt, ook buiten kantooruren. Doordat wij 24/7 bereikbaar zijn, kunt u in het geval van een stroomstoring in Utrecht altijd bij ons terecht!

Zelf een stroomstoring oplossen?

Bij een stroomstoring wordt afgeraden om deze zelf op te lossen. De kans dat u zelf schade toebrengt of de schade verergert, is namelijk erg groot. Het is natuurlijk wel verstandig om te achterhalen waar de storing in Utrecht vandaan komt: een goede manier om dat te achterhalen is om in de straat te bekijken of medebewoners nog wel stroom hebben. Hebben uw buurtgenoten namelijk ook geen stroom, dan is er waarschijnlijk een storing bij de netbeheerder. Neem in dat geval contact op met uw regionale netbeheerder, want ook bij storingen in het weekend of ‘s nachts bent u verzekerd van een vakman die er voor zorgt dat u zo snel mogelijk weer stroom hebt.

Wanneer uw buren geen last van een stroomstoring hebben, maar u wel, mankeert er iets aan uw eigen installatie. Het kan zijn dat er een stop is doorgeslagen of dat de aardlekschakelaar is omgeslagen. Ook hier blijft het advies om niet zelf een stroomstoring op te lossen wanneer u niet weet wat u doet. In het geval van storingen zijn wij uw elektricien in Utrecht en de omgeving van Utrecht. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.