Verlichting aanleggen in Utrecht

Wilt u verlichting aanleggen? Is er een verbouwing gaande, wilt u lichtpunten verplaatsen of toevoegen of laat u een nieuw huis bouwen? In Utrecht kunt u rekenen op KTR Elektrotechniek voor uw binnen- en buitenverlichting. We zijn bereikbaar op 085 - 106 15 94 en via het contactformulier.

Aanleggen nieuwe verlichting in Utrecht

Het meest geselecteerde moment om nieuwe verlichting aan te leggen is bij het bouwproces of tijdens een verbouwing. Dan zijn er minder obstakels wat het eenvoudiger maakt om buizen en draden weg te werken. En als we een lichtplan maken kunnen we van te voren uitdenken waar de contactdozen en lichtpunten moeten komen.

Aanpassingen op een later moment laten doen kan natuurlijk ook. Misschien wilt u lichtpunten laten toevoegen, zitten ze op de verkeerde plaats of wilt u nog een paar extra contactdozen. Maar het zou ook kunnen dat uw netwerk enorm verouderd is of dat u wilt overstappen op LED verlichting om te verduurzamen. Dat kan allemaal.

Lichtplan voor verlichting in Utrecht

Een lichtplan is een soort plattegrond waar exact op is aangegeven waar de schakelaars, contactdozen en lichtpunten moeten komen. Het is een uiterst waardevol hulpmiddel bij de indeling van nieuwe huizen en vertrekken. En het lichtplan zal een reflectie zijn van uw wensen.

Met een lichtplan komt u dus nooit voor verassingen te staan en bent u vooraf op de hoogte of er genoeg lichtpunten zijn en waar ze worden geplaatst. Het kan bovendien speciaal worden opgetekend voor een bepaalde ruimte. Uw prioriteiten liggen immers ergens anders bij een keuken dan bij een kantoorruimte. Daar kunnen we op inspelen.

Aanleggen tuinverlichting in Utrecht

Naast binnenverlichting is het ook mogelijk om buitenverlichting en tuinverlichting voor u aan te leggen. Goed geplaatste tuinverlichting is ontzettend sfeerverhogend. U zou bijvoorbeeld een mooie gevel of een aantal pronkstukken in de tuin kunnen uitlichten of inbraakwerende verlichting met bewegingssensoren laten plaatsen.

Meerdere nieuwe contactpunten buiten bieden ook nog andere mogelijkheden. Normaal gesproken loopt u waarschijnlijk te rommelen met verlengsnoeren wanneer u buiten elektriciteit wilt gebruiken. Dat is dan voorbij. Wel zo plezierig op zwoele zomeravonden wanneer u een scherm of een koelkastje mee het terras op wilt nemen.

Contact met KTR Elektrotechniek voor de aanleg van verlichting in Utrecht

Voor het aanleggen van verlichting in Utrecht kunt u terecht bij KTR Elektrotechniek. We zijn in te schakelen voor het vervangen, aanleggen en aanpassen van binnen- en buitenverlichting. En uiteraard ook voor het samenstellen van een lichtplan. We zijn bereikbaar op 085 - 106 15 94 en het contactformulier.